Bezoek alleen op afspraak

Om je beter en sneller te kunnen helpen, werken wij alleen op afspraak.

Afspraak maken (Deze link gaat naar een andere website)

Ondernemers

De gemeente Land van Cuijk heeft uitstekende mogelijkheden voor huidige en toekomstige ondernemers. Er zijn volop kansen voor ambitieuze ondernemers die op zoek zijn naar een nieuwe plaats voor hun bedrijf.

Samen met ondernemers, onderwijs en overheid werken wij aan een sterke lokale en regionale economie. Regelmatig bezoeken wij bedrijven en bijeenkomsten van ondernemers. Goed contact met het bedrijfsleven vinden wij erg belangrijk.

Heb je vragen over ondernemen in het Land van Cuijk, dan staan onze bedrijfscontactfunctionarissen graag voor je klaar. Zij kunnen helpen met alles wat met ondernemen en economische ontwikkelingen te maken heeft.

Contact voor ondernemers

Neem contact op met de bedrijfscontactfunctionaris van jouw branche. Zo kunnen we je vragen goed beantwoorden.

Bedrijventerreinen en MKB

Centrum, Retail, Horeca, ZZP en starters

Buitengebied, Agrarische sector, Recreatie & Toerisme

Industrie, Zorg, bedrijfsverplaatsingen en bedrijfshuisvesting

Verkopen bedrijfskavels

Informatie over bedrijfskavels

Heb je interesse in een bedrijfskavel in onze gemeente? Kijk dan op www.kavelkaarten.nl (Deze link gaat naar een andere website).

Informatie voor starters

Wil je een bedrijf starten of heb je vragen? Kijk dan op www.hetstartersloket.nl (Deze link gaat naar een andere website).

Informatie voor ZZP’ers

Ben jij zzp’er en wil jij meer informatie over bijvoorbeeld werk, e-learning, netwerken en het vergroten van jouw kennis en vaardigheden? Onze gemeente werkt samen in de arbeidsmarktregio Noordoost Brabant. Voor zelfstandig professionals zijn er belangrijke regionale en provinciale initiatieven die jou en jouw bedrijf helpen. Ga naar www.zzpnobboost.nl (Deze link gaat naar een andere website). Dit is hét platform voor alle zelfstandig professionals in onze regio.

Hulp voor ondernemers

Maak je je als ondernemer zorgen over de hoge energiekosten? Lees op de pagina hulp voor ondernemers wat je kunt doen.

Wil je meer weten over het verduurzamen van je bedrijf? Kijk dan op het zakelijk energieloket Land van Cuijk (Deze link gaat naar een andere website)

Uitkering voor zelfstandig ondernemers

Ben je zelfstandig ondernemer en ervaar je financiële problemen? Ontvang je een bijstandsuitkering en heb je plannen om een zelfstandige onderneming op te starten? Wil je een zelfstandige onderneming beëindigen? In zo'n situatie kun je recht hebben op een (aanvullende) bijstandsuitkering. Kijk op de pagina uitkering voor zelfstandig ondernemers voor meer informatie.

Algemene vragen

Heb je een algemene vraag? Mail dan naar gemeente@landvancuijk.nl.