Bezoek alleen op afspraak

Om je beter en sneller te kunnen helpen, werken wij alleen op afspraak.

Afspraak maken (Deze link gaat naar een andere website)

Over deze website

Dit is de officiële website van de gemeente Land van Cuijk. De gemeente Land van Cuijk is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze inhoud actueel en juist te houden. Ook vinden wij het belangrijk dat de informatie gebruiksvriendelijk en toegankelijk is.

Kom je fouten of oude informatie tegen? Heb je voorstellen voor verbeteringen? Laat het ons weten via de pagina Verbeter onze website.

Toegankelijkheid

Logo toegangelijkheid

Deze website is maximaal toegankelijk. Hierdoor kunnen ook mensen met een beperking de informatie op deze website verwerken. De toegankelijkheid is getoetst door een externe adviseur op basis van de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG 2.1 AA)
In onderstaande rapporten is terug te vinden hoe de website is getoetst.

Op basis van deze rapporten hebben wij een toegankelijkheidsverklaring gemeente Land van Cuijk (Deze link gaat naar een andere website) opgesteld. Deze verklaring is opgenomen in het landelijke register van toegankelijkheidsverklaringen (Deze link gaat naar een andere website).

Meer informatie

Heb je vragen over digitale toegankelijkheid neem dan contact op met de gemeente via gemeente@landvancuijk.nl. Meer informatie over toegankelijkheid staat op www.digitoegankelijk.nl (Deze link gaat naar een andere website)

Toegankelijkheidsverklaring

Links naar andere websites worden geplaatst voor het gemak van de bezoeker. Wij hebben geen invloed op de inhoud van deze websites en zijn dus niet verantwoordelijk voor de inhoud daarvan.

Gebruik van cookies

Wij gebruiken alleen technische en functionele cookies. Ze zorgen ervoor dat de website goed werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Hiermee optimaliseren wij onze website.

Gebruik van beeldmateriaal

Misschien heb je jezelf herkend op een beeld dat wij gebruiken op onze website. Of ben je net op de foto of video gezet door de gemeente. Op onze webpagina over het gebruik van beeldmateriaal vertellen wij wat we met beeldmateriaal doen en hoe we ermee omgaan.

Archiefweb

Archiefweb.eu archiveert onze website. Webpagina's uit het verleden kun je bekijken via Webarchief Gemeente (Deze link gaat naar een andere website). Hier kun je via pijltje ook nog kiezen voor de archieven van de voormalige gemeenten.

Je kunt in de kalender aan de linkerkant in het menu selecteren. Zo kun je informatie, afbeeldingen en achterliggende documentatie bekijken die op de geselecteerde datum online hebben gestaan.

Let op

Functies zoals DigiD en Zoeken werken niet op deze gearchiveerde website.

Beveiliging

We vinden de beveiliging van onze systemen heel belangrijk. Ondanks alle maatregelen blijft het mogelijk dat er een zwakke plek in onze systemen te vinden is. Wanneer je een zwakke plek ontdekt, horen we dat graag. Zo kunnen we snel gepaste maatregelen nemen. Door een melding te doen, verklaar je dat je akkoord bent met onze afspraken over Coordinated Vulnerability Disclosure (CVD).