Bezoek alleen op afspraak

Om je beter en sneller van dienst te zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Afspraak maken (Deze link gaat naar een externe website)

Over deze website

Dit is de officiƫle website van de gemeente Land van Cuijk. De gemeente Land van Cuijk is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze inhoud actueel en juist te houden. Ook vinden wij het belangrijk dat de informatie gebruiksvriendelijk en toegankelijk is.

Kom je fouten of verouderde informatie tegen? Of heb je voorstellen voor verbeteringen? Wij stellen jouw reactie bijzonder op prijs. Je kunt een reactie sturen naar gemeente@landvancuijk.nl.

Toegankelijkheid

De website is gelanceerd op 1 januari 2022. De gemeente voldoet aan de toegankelijkheidseisen. Dit wordt nog getoetst door een externe inspecteur. Heb je vragen over digitale toegankelijkheid neem dan contact op met de gemeente via gemeente@landvancuijk.nl. Meer informatie over toegankelijkheid staat op www.digitoegankelijk.nl (Deze link gaat naar een externe website).

Links

Links naar andere websites worden geplaatst voor het gemak van de bezoeker. De gemeente Land van Cuijk heeft geen invloed op de inhoud van deze websites en is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud daarvan.

Gebruik van cookies

De gemeente Land van Cuijk gebruikt alleen technische en functionele cookies. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Hiermee optimaliseren wij onze website.

Archiefweb

Archiefweb.eu archiveert onze website. Webpagina's uit het verleden kun je bekijken via Webarchief Gemeente (Deze link gaat naar een externe website). Hier kun je via pijltje ook nog kiezen voor de archieven van de voormalige gemeenten.

Je kunt in de kalender aan de linkerkant in het menu selecteren. Zo kun je informatie, afbeeldingen en achterliggende documentatie bekijken die op de geselecteerde datum online hebben gestaan.

Let op

Functies zoals DigiD en Zoeken werken niet op deze gearchiveerde website.