Bezoek alleen op afspraak

Om je beter en sneller te kunnen helpen, werken wij alleen op afspraak.

Afspraak maken (Deze link gaat naar een andere website)

Verhuizing doorgeven

Ga je naar of binnen de gemeente Land van Cuijk verhuizen, dan moet je dat doorgeven aan de gemeente. Doe dit uiterlijk 5 dagen na de verhuizing. Wij verwerken de verhuizing binnen 2 weken. Als de datum van verhuizing in de toekomst ligt, verwerken we de verhuizing binnen 2 weken na de datum van verhuizing.

Verhuis je naar een andere gemeente? Schrijf je dan in bij de nieuwe gemeente, zij zorgen ervoor dat je bij ons wordt uitgeschreven.

Nodig

DigiD bij een online aanvraag of geldig identiteitsbewijs bij een afspraak

Als je bij iemand gaat inwonen of je gaat samenwonen, heb je ook de volgende documenten nodig: 

Hoe werkt het?

Online

Geef jouw verhuizing online aan ons door. Doe dit uiterlijk 5 dagen nadat je bent verhuisd. Als je de verhuizing eerder wilt doorgeven, kan dit maximaal 4 weken voor de datum van verhuizing. Wij geven jouw verhuizing door aan de instanties die deze gegevens nodig hebben voor de uitvoering van hun wettelijke taak.

Met gebruik verhuisformulier

Lukt het niet om jouw verhuizing online door te geven, download dan het formulier aangifte van verhuizing (PDF, 118.1 kB). Print het formulier, vul het in en onderteken het. Je kunt het formulier dan met alle bijlagen mailen naar gemeente@landvancuijk.nl. Regel je dit liever in het gemeentehuis? Maak dan een afspraak (Deze link gaat naar een andere website).

Let op

Als je te laat bent met het doorgeven, kan dit gevolgen hebben voor bijvoorbeeld huurtoeslag, studiefinanciering, gemeentelijke belastingen of uitkering.

Verhuizen van en naar het buitenland

Verhuis je vanuit het buitenland naar de gemeente Land van Cuijk? Bel dan voor een afspraak 0485-854000. Bekijk hiervoor eerst de "Checklist in Nederland gaan wonen of werken" op nederlandwereldwijd.nl (Deze link gaat naar een andere website). Daarin staat belangrijke informatie die je nodig hebt als je vanuit het buitenland naar Nederland wil verhuizen.

Als je vanuit onze gemeente naar het buitenland verhuist, moet je dit uiterlijk 5 dagen vóór je vertrek aan ons doorgeven. Je doet dan aangifte van emigratie. 

Afspraak maken verhuizing naar het buitenland (Deze link gaat naar een andere website)