Bezoek alleen op afspraak

Om je beter en sneller te kunnen helpen, werken wij alleen op afspraak.

Afspraak maken (Deze link gaat naar een andere website)

Belangrijke stap realisatie Health Campus

Geplaatst op woensdag 20 december 2023

Het college van B&W heeft de concept koop-/realisatieovereenkomst voor de ontwikkeling van de Health Campus op bedrijvenpark Sterckwijck vastgesteld. Met het sluiten van deze overeenkomst wordt een belangrijke stap gezet in de realisatie van de Health Campus. Ontwikkelaar Necron gaat in de komende jaren het terrein fasegewijs ontwikkelen, te beginnen met de bouw van het (zorg)hotel.

In februari 2024 verwachten we de koopovereenkomst te ondertekenen. Ook hebben we dan beter in beeld wat de concrete plannen zijn voor het gebied. Zowel het masterplan als het beeldkwaliteitsplan is dan gerealiseerd. Dit is tevens het juiste moment om samen met de omgeving in gesprek te gaan.