Bezoek alleen op afspraak

Om je beter en sneller te kunnen helpen, werken wij alleen op afspraak.

Afspraak maken (Deze link gaat naar een andere website)

Mantelzorg

Een mantelzorger zorgt voor langere tijd voor iemand in zijn of haar omgeving. Dat kan een familielid zijn of een goede kennis of buur. Zorg je bijvoorbeeld voor je partner die chronisch ziek is, je kind dat verstandelijk of lichamelijk beperkt is, of je vader of moeder die hulpbehoevend is? Dan ben je een mantelzorger.

Kijk voor meer informatie over mantelzorg op www.mantelzorgenvrijwilligersplein.nl (Deze link gaat naar een andere website).

Mantelzorgwoning

Wil je als mantelzorger dichter bij degene wonen voor wie je zorgt? Dan kun je ervoor kiezen om een mantelzorgwoning bij of aan een eigen huis te laten bouwen. Een mantelzorgwoning is een zelfstandige woning op het terrein van het huis.

Meer informatie

Heb je hier vragen over, vul dan het formulier Verzoek om informatie bouwen en wonen in.

Mantelzorgwaardering

De mantelzorgwaardering is een geldbedrag dat één keer per jaar wordt uitgereikt. Met de mantelzorgwaardering willen we laten zien dat we jouw inzet als mantelzorger enorm waarderen.

Kijk voor meer informatie over de mantelzorgwaardering op mantelzorgenvrijwilligersplein.nl (Deze link gaat naar een andere website).

Mantelzorg- en vrijwilligersplein

Het Mantelzorg- en vrijwilligersplein is hét adviespunt en expertisecentrum voor mantelzorgers. Zij hebben veel kennis en informatie in huis over mantelzorg, welzijn en zorg in het algemeen.

Ga voor meer informatie naar www.mantelzorgenvrijwilligersplein.nl (Deze link gaat naar een andere website).