Bezoek alleen op afspraak

Om je beter en sneller te kunnen helpen, werken wij alleen op afspraak.

Afspraak maken (Deze link gaat naar een andere website)

Loterij, prijsvraag, bingo organiseren

Een loterij, prijsvraag of bingo is een kansspel. Als je een kansspel wilt organiseren, heb je een vergunning nodig. Als je een bingo of kansspel ter promotie organiseert, is een melding voldoende. Ter promotie betekent dat deelname sowieso gratis is.

Kosten

Neem voor de kosten contact op met de afdeling vergunningverlening via 0485-854000.

Voorwaarden

Loterij  

Je mag een loterij organiseren als:

Prijsvraag

Bingo

Je mag een kansspel ter promotie organiseren als je daar uitsluitend reclame mee wilt maken. Bijvoorbeeld voor een product, dienst of organisatie. Je moet je daarbij wel houden aan de regels die in de Gedragscode promotionele kansspelen staan. Deze gedragscode vind je op de website van de Kansspelautoriteit. (Deze link gaat naar een andere website)

Aanvragen

Voor het aanvragen een loterijvergunning, vul je de vergunningchecker in.

Kansspelbelasting

Als je een loterij, prijsvraag, bingo of ander kansspel organiseert, moet je kansspelbelasting betalen (Deze link gaat naar een andere website). Dit kan zelfs als je geen vergunning nodig hebt.

Regels

De regels voor een loterijvergunning vind je in:

Vragen

Heb je vragen? neem dan contact op met ons team Ondersteuning Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving via 0485-854000 of via gemeente@landvancuijk.nl.

Bezwaar maken

Ben je het niet eens met een beslissing van de gemeente? Dan kun je hier bezwaar tegen maken. Kijk voor meer informatie hierover op bezwaar maken tegen een beslissing van de gemeente.

Volg de ontwikkelingen in jouw buurt

Snel op de hoogte zijn van ontwikkelingen in jouw buurt? Bomen kappen? Huis verbouwen? Meld je dan aan voor de e-mailservice op www.overheid.nl (Deze link gaat naar een andere website).