Bezoek alleen op afspraak

Om je beter en sneller te kunnen helpen, werken wij alleen op afspraak.

Afspraak maken (Deze link gaat naar een andere website)

Hulp bij schulden

Heb je schulden waar je zelf niet meer uitkomt? Dan kun je hulp krijgen. Verder (Deze link gaat naar een andere website) is een organisatie die namens ons, inwoners met schulden helpt. Deze hulp is gratis voor alle inwoners van onze gemeente.

Hoe werkt het

Na een aanmelding volgt een gesprek met een medewerker van Verder (Deze link gaat naar een andere website). Tijdens dat gesprek bespreek je met de medewerker van Verder jouw geldzorgen en maken jullie samen een plan. Deze hulp is gratis.

Voorwaarden

Op tijd erbij zijn

Wij krijgen iedere maand bericht over onze inwoners die achterlopen met het betalen van hun rekeningen. Bijvoorbeeld van energiemaatschappijen, verhuurders van woningen en zorgverzekeraars. ‘Ons "Team Vroeg Eropaf" gaat naar inwoners over wie wij een melding krijgen. Dit doen we zo persoonlijk en onopvallend mogelijk. Door "er op tijd bij te zijn" proberen we ervoor te zorgen dat je niet verder in de problemen komt.

Je geeft zelf aan of je hulp nodig hebt bij het oplossen van de betaalachterstanden of andere financiële problemen. De hulp is gratis. We maken graag een afspraak, bij je thuis of op ons kantoor, wat jij het prettigst vindt. Neem gerust contact op met ‘Team Vroeg Eropaf’ door een mail te sturen naar info@verdergroep.nl.

Wacht hiermee niet te lang. We zitten er klaar voor!

Aanmelden

Verder (Deze link gaat naar een andere website) maakt graag met jou een afspraak voor een gesprek. Je kunt tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met Verder via 088-5004894. Je kunt ook mailen naar info@verdergroep.nl. De gemaakte afspraken gaan via de telefoon of video-bellen.

Online aanmelden

Je kunt ook jouw gegevens achterlaten via Verder "Direct hulp". (Deze link gaat naar een andere website) Verder (Deze link gaat naar een andere website) neemt dan binnen twee werkdagen contact met je op.

Heb je vragen? Bel dan met de frontoffice van het Sociaal Domein op 0485-854444. Of mail naar inkomensondersteuning@landvancuijk.nl.