Bezoek alleen op afspraak

Om je beter en sneller van dienst te zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Afspraak maken (Deze link gaat naar een andere website)

Cliëntondersteuning

Heb je informatie, advies of hulp nodig, bijvoorbeeld bij het keukentafelgesprek met de gemeente of bij het aanvragen van een voorziening? Je kunt iemand vragen om te helpen bij het voorbereiden van dit gesprek en om samen met jou dit gesprek te voeren. Dit kan iemand uit jouw naaste omgeving zijn, zoals jouw partner, een familielid of vriend. Heb je meer ondersteuning nodig dan een naaste kan bieden, dan kun je gratis gebruik maken van een onafhankelijke cliëntondersteuner.

Wat doet een cliëntondersteuner

Een cliëntondersteuner helpt bij jouw vraag aan de gemeente. Voor het gesprek om jouw vraag en situatie duidelijk te krijgen. Of om een persoonlijk plan te maken. En tijdens het gesprek om jou te ondersteunen bij het stellen van de vraag. De cliëntondersteuner geeft toelichting en uitleg, denkt met jou mee, helpt bij het stellen van vragen, het bedenken van oplossingen en het maken van keuzes. Ook als je niet tevreden bent over het besluit van de gemeente, denkt de cliëntondersteuner met jou mee.

Waar vindt je cliëntondersteuning

Onafhankelijke cliëntondersteuning van MEE De Meent Groep

Ondersteuning via Onafhankelijke ZorgOndersteuning Zuid (OZOZ)

Meer informatie

Het Sociaal domein is telefonisch bereikbaar via 0485-854444 van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Je kunt natuurlijk ook mailen naar wmo-consulenten@landvancuijk.nl.