Bezoek alleen op afspraak

Om je beter en sneller te kunnen helpen, werken wij alleen op afspraak.

Afspraak maken (Deze link gaat naar een andere website)

Bestemmingsplannen

De gemeente regelt in bestemmingsplannen waar je mag bouwen en waar terreinen en gebouwen voor gebruikt mogen worden. Als je (bouw-)plannen hebt, is het verstandig om na te gaan wat volgens het bestemmingsplan mag. Dat kan op www.ruimtelijkeplannen.nl (Deze link gaat naar een andere website)

De Wet ruimtelijke ordening bepaalt wanneer en hoe de gemeente nieuwe ruimtelijke plannen bekend moet maken. Onze bestemmingsplannen worden gepubliceerd via officielebekendmakingen.nl (Deze link gaat naar een andere website). Hieronder vind je een overzicht van de bestemmingsplannen. 

In voorbereiding

Vastgesteld

Geheel in werking

Deels onherroepelijk in werking

Geheel onherroepelijk in werking

Deels in werking

Geconsolideerd

Niet in werking

Reageren op bestemmingsplannen

Wil je meer weten over de mogelijkheden om voor een lopende bestemmingsplanprocedure inspraak te leveren of rechtsmiddelen te gebruiken, zoals zienswijzen, beroep en voorlopige voorzieningen? Bekijk dan de informatie in de officiële bekendmaking (Deze link gaat naar een andere website).

Volg de ontwikkelingen in jouw buurt

Snel op de hoogte zijn van ontwikkelingen in jouw buurt? Bomen kappen? Huis verbouwen? Meld je dan aan voor de e-mailservice op www.overheid.nl (Deze link gaat naar een andere website).