Verzoek om informatie uit het archief

Vergunningen en bouwplannen bewaren wij in ons archief. Je kunt deze bekijken. Dit kost geld. Omdat de informatie op verschillende manieren is opgeslagen, kunnen wij niet precies zeggen wanneer wij de gegevens kunnen versturen en wat de kosten precies zijn.

Natuurlijk kun je de stukken ook vragen aan de vergunninghouder of eigenaar van het gebouw. Zij hebben de stukken ook. Dit geldt ook als je leest dat je buren een vergunning hebben gekregen. Kom bij elkaar en bespreek de goedgekeurde vergunningstekeningen. Zo voorkom je verrassingen of overlast.

Bouwvergunningen en tekeningen voormalige gemeenten

Gemeenten Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis tot en met 1993

Alle bouwvergunningen en tekeningen van de voormalige gemeenten Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis tot en met 1993 kun je opvragen bij het Brabants Historisch Informatie Centrum (BHIC). Op de website van het BHIC kun je deze bouwvergunningen opvragen (Deze link gaat naar een andere website).

Gemeenten Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis vanaf 1994

De bouwvergunningen en tekeningen vanaf 1994 kun je opvragen met het formulier verzoek om informatie bouwen en wonen.

Gemeente Boxmeer tot en met 2010

Alle bouwvergunningen en tekeningen van de voormalige gemeente Boxmeer tot en met 2010 kun je opvragen bij het Brabants Historisch Informatie Centrum (BHIC). Op de website van het BHIC kun je deze bouwvergunningen opvragen (Deze link gaat naar een andere website).

Gemeente Boxmeer vanaf 2011

De bouwvergunningen en tekeningen vanaf 2011 kun je opvragen met het formulier verzoek om informatie bouwen en wonen.

Informatie uit het archief vergunningen opvragen

We bewaren alle aangevraagde en verleende vergunningen voor bouwen en wonen in het archief. Wil je informatie ontvangen uit het archief vergunningen, of wil je een bouwtekening ontvangen, vul dan het formulier verzoek om informatie uit het archief in.

Neem voor vragen contact met ons op via 0485-854000.