Bezoek alleen op afspraak

Om je beter en sneller te kunnen helpen, werken wij alleen op afspraak.

Afspraak maken (Deze link gaat naar een andere website)

Verzoek om informatie uit het archief

Vergunningen en bouwplannen bewaren wij in ons archief. Je kunt deze bekijken. Dit kost geld. Omdat de informatie op verschillende manieren is opgeslagen, kunnen wij niet precies zeggen wanneer wij de gegevens kunnen versturen en wat de kosten precies zijn.

Natuurlijk kun je de stukken ook vragen aan de vergunninghouder of eigenaar van het gebouw. Zij hebben de stukken ook. Dit geldt ook als je leest dat je buren een vergunning hebben gekregen. Kom bij elkaar en bespreek de goedgekeurde vergunningstekeningen. Zo voorkom je verrassingen of overlast.

Bouwvergunningen en tekeningen voormalige gemeenten Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis

Op de website van het Brabants Historisch Informatie Centrum (BHIC) (Deze link gaat naar een andere website) kun je bouwvergunningen en tekeningen gratis opvragen van:

Bouwjaar opzoeken

Weet je het bouwjaar niet dan kun je zelf de gegevens opzoeken in de Bagviewer op Kadaster.nl (Deze link gaat naar een andere website).

Heb je vragen?

Je kunt altijd contact opnemen met het BHIC, via telefoon 073-6818500, e-mail: vragen@bhic.nl en de chat op de BHIC-website (Deze link gaat naar een andere website).

Overige bestemmingsplannen en bouwtekeningen

Aangevraagde en verleende omgevingsvergunningen en bouwtekeningen van ná bovengenoemde jaren, kun je aanvragen via het formulier verzoek om informatie uit het archief.

Hinderwet en Milieuvergunningen voormalige gemeenten Boxmeer,  Cuijk, Grave Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis

Op de website van het Brabants Historisch Informatie Centrum (BHIC) (Deze link gaat naar een andere website) kun je deze Hinderwet- en Milieuvergunningen gratis opvragen.

Bestemmingsplannen voormalige gemeenten Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis

Op de website van het Brabants Historisch Informatie Centrum (BHIC) (Deze link gaat naar een andere website) kun je bestemmingsplannen gratis opvragen van:

Let op

Zorg dat je weet welk bestemmingsplan je nodig hebt en in welke voormalige gemeente het bestemmingsplan is vastgesteld .
Alleen een adres of perceel is niet voldoende om een bestemmingsplan op te vragen.

Heb je vragen?

Je kunt altijd contact opnemen met het BHIC, via 073-6818500 of vragen@bhic.nl en de chat op de BHIC-website.

Overige bestemmingsplannen

Alle geldende bestemmingsplannen en bestemmingsplannen in ontwikkeling van ná bovengenoemde jaren vind je op de website van www.ruimtelijkeplannen.nl (Deze link gaat naar een andere website). Of kijk op de pagina Bestemmingsplannen.