Bezoek alleen op afspraak

Om je beter en sneller te kunnen helpen, werken wij alleen op afspraak.

Afspraak maken (Deze link gaat naar een andere website)

Subsidies voor verenigingen, organisaties en wijk- en dorpsraden

Je kunt bij de gemeente Land van Cuijk verschillende subsidies aanvragen. De subsidies zijn bedoeld voor het ondersteunen van verenigingen, culturele instellingen, welzijn organisaties, wijk- en dorpsraden en om de leefbaarheid in de kernen te verbeteren.

Waarderingssubsidie

Aanvraag waarderingssubsidie 2025 is gesloten. De waarderingssubsidie 2026 kan weer aangevraagd worden vanaf 1 maart 2025.

De waarderingssubsidie is een jaarlijkse subsidie voor verenigingen, culturele instellingen en welzijn organisaties. De gemeente waardeert hiermee de belangrijke bijdrage van deze organisaties aan onze kernen.

Afhankelijk van de aanvraag heb je een of meerdere van onderstaande documenten nodig.

Subsidie regelingen Land van Cuijk 2024

Structurele subsidie

De structurele subsidie is een jaarlijks terugkerende subsidie. Het gaat om subsidies die niet vallen onder de waarderingssubsidies.

Direct regelen

Incidentele subsidie

Een incidentele subsidie is een subsidie die vrijwilligersorganisaties aan kunnen vragen voor een eenmalige activiteit of een evenement.

Direct regelen

Subsidie Kernendemocratie

Aanvraag subsidie Kernendemocratie.

Direct regelen

Goed idee? Doe er iets mee!

Heb jij (met een groep inwoners samen of met je vereniging) een goed idee om de leefbaarheid in jouw dorp of wijk beter te maken? Laat het ons weten. Goede ideeën van inwoners voor de leefbaarheid kunnen mogelijk financiële steun krijgen. Hier is voor ieder dorp en voor iedere wijk (het gebied van de wijkraad) elk jaar 7.500 euro beschikbaar.”.

Subsidieregelingen Kernendemocratie

Subsidie wijk- en dorpsraden

Aanvragen is weer mogelijk vanaf 1 maart 2025