Bezoek alleen op afspraak

Om je beter en sneller te kunnen helpen, werken wij alleen op afspraak.

Afspraak maken (Deze link gaat naar een andere website)

Energietoeslag

Huishoudens met een laag inkomen (tot 120% van de bijstandsnorm) kunnen energietoeslag ontvangen. Als er meer bekend is over de energietoeslag in 2023, lees je dat op deze pagina. Op de pagina Geldzorgen staat een overzicht van de verschillende regelingen die wij hebben voor inwoners met geldzorgen.

Maak jij je zorgen over je financiële situatie of heb je vragen? Twijfel je of je recht hebt op een van de regelingen? Je kunt altijd bellen met de frontoffice van het Sociaal Domein via 0485-854444 of mailen naar inkomensondersteuning@landvancuijk.nl. Wij kijken dan met je mee hoe we je verder kunnen helpen.

Energietoeslag 2023

De overheid heeft bekendgemaakt dat er ook in 2023 een energietoeslag komt voor huishoudens met een laag inkomen (lager dan 120% van de bijstandsnorm). Je kunt de energietoeslag nog niet aanvragen. De overheid moet het nieuwe wetsvoorstel hierover nog behandelen. Zodra er meer bekend is, lees je dat onder andere op deze pagina. Tot die tijd kun je de energietoeslag niet aanvragen.

Heb je in 2023 € 500 ontvangen? Ook dan geldt dat de gemeente in afwachting is van de nieuwe wet. Zodra er meer bekend is over het vervolg, kun je dit lezen op deze pagina.

Energiebespaarcoach

Wil je bekijken hoe je op je energiekosten kunt besparen? Schakel dan de hulp van een energiebespaarcoach in (Deze link gaat naar een andere website). Dit is een gratis advies.

Vragen?

Neem dan contact op met de Frontoffice Sociaal Domein via 0485-854444. Of stuur een e-mail met je naam, telefoonnummer en vraag naar inkomensondersteuning@landvancuijk.nl.