Bezoek alleen op afspraak

Om je beter en sneller van dienst te zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Afspraak maken (Deze link gaat naar een andere website)

Werken bij de gemeente

Bij Land van Cuijk maak je het mee! Een jonge gemeente, volop in ontwikkeling. Dat maakt het werken voor Land van Cuijk uitdagend. Tegelijkertijd biedt dat ontzettend veel kansen: er is veel ruimte voor eigen inbreng en verantwoordelijkheid. We zijn een grote gemeente, waarin we groot denken maar klein doen. Bij ons kun je werken aan projecten en opdrachten die jou voldoening geven, in het belang van het Land van Cuijk. Je ziet je werk direct terug in de samenleving. Zo blijven jij én de gemeente groeien.

Vacatures

Wil jij werken in een omgeving waar je de kans krijgen om samen met ons te kunnen groeien en te ontwikkelen? Bekijk dan onze vacatures op www.werkenbijlandvancuijk.nl (Deze link gaat naar een andere website). In het Land van Cuijk gaat jouw inzet echt iets betekenen voor jezelf, voor je collega’s en voor de samenleving. 

Stages

Wil je graag stage lopen bij gemeente Land van Cuijk? Dan kun je een mail sturen naar vacature@landvancuijk.nl, met je CV en een korte motivatie. Dan kijken wij of we jou een geschikte stageplek kunnen bieden. We doen ons best om zo snel mogelijk op jouw stageverzoek te reageren.