Bezoek alleen op afspraak

Om je beter en sneller te kunnen helpen, werken wij alleen op afspraak.

Afspraak maken (Deze link gaat naar een andere website)

Starterslening

Een betaalbare woning voor starters; dat is waar de gemeente Land van Cuijk zich sterk voor maakt. Met het geven van een aanvullende lening onder goede voorwaarden, wordt het voor sommige starters mogelijk om hun eerste woning te kopen. De gemeente stelt daarvoor de Startersregeling beschikbaar. De startersregeling is door het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVn) ontwikkeld. De SVn voert de regeling uit, onder meer door het doen van een kredietcheck.

Aanvragen

Om een starterslening te kunnen aanvragen heb je een toewijzingsbrief van de gemeente nodig. Er wordt vanuit de gemeente een op naam gestelde Toewijzingsbrief Starterslening afgegeven. Met deze toewijzingsbrief kun je op www.svn.nl (Deze link gaat naar een andere website) een starterslening aanvragen.

Direct regelen met DigiD

Meer informatie

Heb je vragen? Neem dan contact op met de gemeente via gemeente@landvancuijk.nl of via telefoonnummer 0485-854000 en vraag naar Dhr. M. Roefs.

Op de website www.svn.nl (Deze link gaat naar een andere website) vind je alles wat je moet weten over het aanvragen van de starterslening van de gemeente Land van Cuijk.