in hetLand van Cuijk

Bezoek alleen op afspraak

Om je beter en sneller van dienst te zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Afspraak maken

Starterslening

Een betaalbare woning voor starters; dat is waar de gemeente Land van Cuijk zich sterk voor maakt. Met het verstrekken van een lening onder gunstige voorwaarden wordt het voor sommige huishoudens mogelijk om de koop van hun eerste woning te financieren. De gemeente stelt daarvoor de Startersregeling beschikbaar; een financieel product dat is ontwikkeld door het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVn). De uitvoering wordt gedaan door SVn, onder meer door het doen van een kredietcheck.

Aanvragen

Om een starterslening te kunnen aanvragen heb je een toewijzingsbrief van de gemeente nodig. Er wordt vanuit de gemeente een op naam gestelde Toewijzingsbrief Starterslening afgegeven. Met deze toewijzingsbrief kun je bij SVn een starterslening aanvragen.

Vragen

Heb je vragen? Neem dan contact op met de gemeente via gemeente@landvancuijk.nl of via telefoonnummer 0485-854000 en vraag naar Dhr. M. Roefs.

Meer informatie

Op de website www.svn.nl vind je alles wat je moet weten over het aanvragen van de starterslening van de gemeente Land van Cuijk.