Bezoek alleen op afspraak

Om je beter en sneller te kunnen helpen, werken wij alleen op afspraak.

Afspraak maken (Deze link gaat naar een andere website)

Standplaatsvergunning

Als je vanaf een vaste plek aan de openbare weg goederen wilt verkopen of diensten wilt aanbieden, en je gebruikt hiervoor fysieke middelen, zoals een kraam, een wagen of een tafel, dan heb je een standplaatsvergunning nodig. In de gemeente zijn hiervoor locaties aanwezig. 

Kosten

Je betaalt de kosten per dagdeel, per maand, kwartaal of jaar. Voor informatie over de kosten kun je contact opnemen met de afdeling Ruimte via telefoonnummer 0485-854000 of via gemeente@landvancuijk.nl. De stroomkosten worden apart in rekening gebracht en zijn afhankelijk van de hoeveelheid stroom die je gebruikt.

Aanvragen

Voor het aanvragen van een vergunning, vul je de vergunningchecker in. Met deze checker kun je nagaan of je een vergunning moet aanvragen.

Hoe lang duurt het

Binnen 8 weken nadat de aanvraag bij ons binnen is maken wij een beslissing. Als tijdens de aanvraag blijkt dat die periode niet haalbaar is, mogen wij die 1 keer verlengen.

Bezwaar maken

Bent je het niet eens met een beslissing van de gemeente? Dan kun je hier bezwaar tegen maken. Kijk voor meer informatie hierover op bezwaar maken tegen een beslissing van de gemeente.

Volg de ontwikkelingen in jouw buurt

Snel op de hoogte zijn van ontwikkelingen in jouw buurt? Bomen kappen? Huis verbouwen? Meld je dan aan voor de e-mailservice op www.overheid.nl (Deze link gaat naar een andere website).