Bezoek alleen op afspraak

Om je beter en sneller van dienst te zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Afspraak maken

Standplaatsvergunning

Als je vanaf een vaste plek aan de openbare weg goederen wilt verkopen of diensten wilt aanbieden, en je gebruikt hiervoor fysieke middelen, zoals een kraam, een wagen of een tafel, dan heb je een standplaatsvergunning nodig. In de gemeente zijn hiervoor locaties aanwezig. 

Heb je interesse in een standplaats, neem dan contact met ons op zodat we kunnen kijken op welke locaties en op welke tijden er nog mogelijkheden zijn via 0485-854000

Kosten

Je betaalt de kosten per dagdeel, per maand, kwartaal of jaar. Voor informatie over de kosten kun je contact opnemen met de afdeling Ruimte via telefoonnummer 0485-854000 of via gemeente@landvancuijk.nl. De stroomkosten worden apart in rekening gebracht en zijn afhankelijk van de hoeveelheid stroom die je gebruikt.

Aanvragen

Voor de aanvraag heb je onderstaande bijlagen nodig.

Bezwaar maken

Bent je het niet eens met een beslissing van de gemeente? Dan kun je hier bezwaar tegen maken. Kijk voor meer informatie hierover op bezwaar maken tegen een beslissing van de gemeente.

Volg de ontwikkelingen in jouw buurt

Snel op de hoogte zijn van ontwikkelingen in jouw buurt? Bomen kappen? Huis verbouwen? Buurtfeest? Downloaden in de App Store, Windows Store of Google Play Store een van onderstaande apps.