Bezoek alleen op afspraak

Om je beter en sneller te kunnen helpen, werken wij alleen op afspraak.

Afspraak maken (Deze link gaat naar een andere website)

Isolatie project Land van Cuijk

Project waarbij we voor 500 woningeigenaren één isolatiemaatregel betalen. Dit project is speciaal voor woningeigenaren met een laag inkomen en een hoge energierekening. De belangrijkste isolatiemaatregel is spouwmuurisolatie. Als dit niet kan, kijken we naar andere maatregelen. Bijvoorbeeld het isoleren van vloeren of dak, of het vervangen van enkel glas of oud isolatie glas.

Direct regelen (Deze link gaat naar een andere website)

Wanneer kun je meedoen

Twijfel je of je mee kunt doen

We werken samen met Sociom. Sociom helpt bij dit project met twee Sociaal werkers Energieaanpak (Energieaanpakkers). Zij kunnen ook beoordelen of gezinnen recht hebben op gratis isolatie. Ook helpen zij met het regelen. Je kunt een afspraak maken met deze Energieaanpakkers via 06-89974889 of via mail energieaanpak@sociom.nl.

Hoe werkt het

We werken bij dit project samen met en goed isolatiebedrijf. Als je je aanmeldt, krijgt je van het bedrijf een offerte. Ga je akkoord dan komt het isolatiebedrijf bij je langs om te isoleren. Wij betalen de kosten direct aan het isolatiebedrijf. Je ontvangt zelf geen rekening en hoeft niets te betalen. Het isoleren is voor de woningeigenaren die meedoen gratis.

Vol is vol

Er is plaats voor 500 gezinnen. Vol is vol. Het isoleren van de woning start vanaf 26 augustus.

Aanmelden

Meld je online aan (Deze link gaat naar een andere website) vóór 23 augustus 2024. Je kunt ons ook bellen: 0485-854000.

afbeelding van een huis met een sjaal en een muts.Met de tekst Een warm en gezond huis voor iedereen en Laat je huis gratis isoleren door gemeente Land van Cuijk.