Bezoek alleen op afspraak

Om je beter en sneller te kunnen helpen, werken wij alleen op afspraak.

Afspraak maken (Deze link gaat naar een andere website)

Coronavirus

Corona (COVID-19) is nog steeds het onderwerp van gesprek in ons land. Het RIVM houdt de actuele stand van zaken bij. Op de website van de rijksoverheid staat alle actuele en algemene informatie over corona. Onder andere maatregelen, tegemoetkomingen en steun-of herstelpakketten. Als er ook lokale tegemoetkomingen en steun-of herstelpakketten komen, worden die hieronder vermeld.

Bekijk de meest actuele informatie over de coronamaatregelen op Rijksoverheid.nl. (Deze link gaat naar een andere website)

Blijf goed op de hoogte

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws over corona, abonneer je dan op het laatste nieuws van Rijksoverheid.nl. (Deze link gaat naar een andere website)

Overzicht steun- en herstelpakket

Op Rijksoverheid.nl vind je een overzicht van het steun- en herstelpakket en overige financiële regelingen (Deze link gaat naar een andere website) voor ondernemers, werkenden en bedrijven.

Aanvullende Tegemoetkoming Evenementen

De Aanvullende Tegemoetkoming Evenementen (ATE) biedt steun aan organisatoren van evenementen die niet in aanmerking komen voor de garantieregeling evenementen (TRSEC). De ATE 2021 vergoedt de gemaakte kosten van evenementen die tussen 10 juli en 31 december 2021 niet zijn doorgegaan, vanwege een evenementenverbod van de Rijksoverheid.

Kijk voor meer informatie over de tegemoetkoming evenementen op de website van de Rijksoverheid (Deze link gaat naar een andere website).