Bezoek alleen op afspraak

Om je beter en sneller van dienst te zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Afspraak maken (Deze link gaat naar een andere website)

Bouwtekeningen uit het archief

Als je plannen hebt om te verbouwen, is het goed om te weten hoe de constructie van het pand is.  De gemeente bewaart bouwtekeningen en bouwplannen. Je kunt deze tekeningen en plannen bekijken. 

Kosten

Er worden kosten in rekening gebracht voor het opsporen van de gegevens. Een medewerker van het archief zal bij een aanvraag contact met je opnemen om de kosten door te geven.

Bouw-/omgevingsvergunningen opvragen

Voormalige gemeenten Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis

Bouwvergunningen en tekeningen tot en met 1993

Alle bouwvergunningen en tekeningen van de voormalige gemeenten Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis tot en met 1993 kun je opvragen bij het Brabants Historisch Informatie Centrum (BHIC). Op de website van het BHIC kun je deze bouwvergunningen opvragen (Deze link gaat naar een andere website).

Bouw-/omgevingsvergunningen vanaf 1994

Verleende bouw-/omgevingsvergunningen van de voormalige gemeenten Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis vanaf 1994 kun je opvragen bij de gemeente. Via gemeente@landvancuijk.nl kun je aangeven welke vergunning(en) je wil bekijken en of je een kopie wilt ontvangen.

Voormalige gemeente Boxmeer

Bouwvergunningen en tekeningen tot en met 1997

Alle bouwvergunningen en tekeningen van de voormalige gemeente Boxmeer tot en met 1997 kun je opvragen bij het Brabants Historisch Informatie Centrum (BHIC). Op de website van het BHIC kun je deze bouwvergunningen opvragen (Deze link gaat naar een andere website).

Bouw-/omgevingsvergunningen vanaf 1998

Verleende bouw-/omgevingsvergunningen van de voormalige gemeente Boxmeer vanaf 1998 kun je opvragen bij de gemeente. Via gemeente@landvancuijk.nl kun je aangeven welke vergunning(en) je wil bekijken en of je een kopie wilt ontvangen.

Meer informatie

Wil je meer informatie? Vul dan het contactformulier bouwen en wonen in of bel naar 0485-854000.