Bezoek alleen op afspraak

Om je beter en sneller te kunnen helpen, werken wij alleen op afspraak.

Afspraak maken (Deze link gaat naar een andere website)

Weekmarkt marktvergunning

In onze gemeente zijn 5 weekmarkten.

Wil je een vaste standplaats op een van de de weekmarkten? Vraag dan een marktvergunning aan.

Kosten marktvergunning weekmarkt

Je betaalt de kosten per dagdeel, per maand, kwartaal of jaar. Voor informatie over de kosten kun je contact opnemen met de afdeling Ruimte via telefoonnummer 0485-854000 of via gemeente@landvancuijk.nl. De stroomkosten worden apart in rekening gebracht en zijn afhankelijk van hoeveel stroom die je gebruikt.

Marktvergunning aanvragen

Wil je een standplaats op de weekmarkt huren? Neem dan contact op met het team Ruimte via 0485-854000 of gemeente@landvancuijk.nl.

Als er plaats is voor een stand uit jouw branche, dan neemt de marktmeester contact met jou op. Als er op dat moment geen plaats is, dan kun je ervoor kiezen om op de wachtlijst geplaatst te worden. Je wordt hier eerst over geïnformeerd. Je krijgt bericht als je op de wachtlijst bent geplaatst. Deze lijst wordt geraadpleegd als er een plaats vrij komt op de weekmarkt.

Voor de aanvraag heb je onderstaande bijlagen nodig

Bezwaar maken

Ben je het niet eens met een beslissing van de gemeente? Dan kun je hier bezwaar tegen maken. Kijk voor meer informatie hierover op bezwaar maken tegen een beslissing van de gemeente.

Volg de ontwikkelingen in jouw buurt

Snel op de hoogte zijn van ontwikkelingen in jouw buurt? Bomen kappen? Huis verbouwen? Meld je dan aan voor de e-mailservice op www.overheid.nl (Deze link gaat naar een andere website).