Bezoek alleen op afspraak

Om je beter en sneller te kunnen helpen, werken wij alleen op afspraak.

Afspraak maken (Deze link gaat naar een andere website)

Veteranendag Land van Cuijk 2024

Geplaatst op dinsdag 28 mei 2024

Zaterdag 22 juni organiseren wij samen met de werkgroep Veteranen Land van Cuijk de Veteranendag Land van Cuijk 2024. Iedereen is welkom vanaf 14.30 uur. Het programma start om 15.00 uur en eindigt om 19.00 uur.

De ontmoetingsbijeenkomst voor veteranen is bij het Oorlogsmuseum in Overloon. Via het Veteraneninstituut heeft de organisatie de adressen ontvangen van veteranen die in onze gemeente wonen. Al deze veteranen hebben een uitnodiging voor 22 juni ontvangen.

Ben je veteraan (uit dienst of in actieve dienst), maar heb je nog geen uitnodiging voor 22 juni ontvangen? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar veteranendaglvc@gmail.com.

Logo veteranendag