Bezoek alleen op afspraak

Om je beter en sneller te kunnen helpen, werken wij alleen op afspraak.

Afspraak maken (Deze link gaat naar een andere website)

Koninklijke onderscheiding aanvragen

Geplaatst op maandag 29 april 2024

Met de Lintjesregen zijn ook dit jaar in Land van Cuijk weer veel mensen in het zonnetje gezet. In Nederland is een Koninklijke onderscheiding de hoogste blijk van waardering voor inzet voor de medemens en voor de samenleving.

Ken je ook iemand die een lintje verdient? Je kunt hem of haar voordragen. Op www.lintjes.nl (Deze link gaat naar een andere website) vind je veel informatie. Wil je iemand voordragen? Neem dan altijd eerst contact op met de afdeling Kabinet van de burgemeester, via 0485-854000 of via kabinet@landvancuijk.nl. De medewerkers kunnen je helpen met de aanvraag.

Lintjesregen 2025

Een aanvraag kun je het hele jaar door doen, maar voor de lintjesregen 2025 moet een aanvraag vóór 1 juni 2024 bij ons binnen zijn.