Bezoek alleen op afspraak

Om je beter en sneller te kunnen helpen, werken wij alleen op afspraak.

Afspraak maken (Deze link gaat naar een andere website)

Verloopt jouw paspoort of ID-kaart binnen 3 maanden? Verleng ‘m nu!

Geplaatst op dinsdag 30 januari 2024

Lekker naar de zon? Of misschien genieten van een weekje wintersport? 🌎🎿🏕️✈️⛱️ Check dan eerst even hoe lang jouw paspoort of identiteitskaart nog geldig is. Verloopt deze binnen nu en 3 maanden, vraag dan meteen een nieuw document aan.

Waarom nu al?

De komende tijd moeten heel veel mensen hun reisdocument vernieuwen. Dat komt doordat in 2014 de geldigheid van deze (reis)documenten is veranderd: van 5 naar 10 jaar. Nu, 10 jaar later, moeten heel veel mensen dus hun documenten laten verlengen. Daardoor kunnen de wachttijden flink oplopen. Door het op tijd aanvragen en afhalen van je reisdocument ben je in je voordeel: je omzeilt de lange wachttijd én je hebt je reisdocumenten op tijd in huis voor je volgende vakantie.

Wij staan voor je klaar

Hoewel we goed voorbereid zijn op de drukte, kan het toch zijn dat je langer moet wachten dan je gewend bent. Hoe dan ook, we doen er alles aan om je zo snel mogelijk te helpen.

Rijbewijs verlengen

De drukte kan ook invloed hebben op het verlengen of aanvragen van een rijbewijs. Gelukkig kun je dit online heel makkelijk regelen. Kijk op de pagina Rijbewijs.