Bezoek alleen op afspraak

Om je beter en sneller te kunnen helpen, werken wij alleen op afspraak.

Afspraak maken (Deze link gaat naar een andere website)

Tijdelijk Noodfonds Energie

Geplaatst op woensdag 24 januari 2024

Huishoudens met een lager inkomen en een hoge energierekening kunnen terecht bij het Tijdelijk Noodfonds Energie. Het Noodfonds betaalt voor huishoudens die in aanmerking komen voor steun, een deel van de energierekening gedurende de 6 maanden na hun aanvraag. De uitbetaling gaat via de energieleverancier. Kijk voor meer informatie over het steunfonds op www.rijksoverheid.nl (Deze link gaat naar een andere website).

Waar kan je steun aanvragen?

De aanvraag van het Noodfonds kan worden gedaan op www.noodfondsenergie.nl (Deze link gaat naar een andere website). Huishoudens kunnen daar terecht om de aanvraag via computer of via de app te doen. Ook familieleden, vrienden of hulpverleners kunnen daar via een machtiging de aanvraag voor iemand anders doen. Aanvragen kan tot en met 31 maart 2024.