Om je beter en sneller te kunnen helpen, werken wij alleen op afspraak.

Werving nieuwe gemeentegids van start

Geplaatst op dinsdag 23 januari 2024

Halverwege dit jaar verschijnt de tweede gemeentegids van de gemeente Land van Cuijk. Heb je een onderneming, of werk je bij een instantie in onze gemeente? Dan kun je benaderd worden door Akse Media BV, de uitgever van de gids.

Let op

Akse Media BV is het enige bedrijf waarmee de gemeente samenwerkt op dit gebied. Word je door een ander bedrijf benaderd, of twijfel je? Vraag dan om de acquisitiebrief van de gemeente Land van Cuijk. Alleen Akse Media BV kan deze laten zien.

Afhaalpunten

Net als vorig jaar verspreiden we de gids niet huis aan huis, maar kun je deze gratis meenemen bij tientallen afhaalpunten. Zodra de gids uitkomt maken we deze punten bekend. Door minder gidsen te drukken dan bij huis-aan-huisverspreiding, besparen we veel papier. Ook wordt er minder CO2 uitgestoten en minder elektriciteit verbruikt tijdens de productie.

Ook digitaal en toegankelijk

Naast de papieren versie verschijnt er ook een digitale gemeentegids (Deze link gaat naar een andere website). Het grote voordeel hiervan is dat de uitgever wijzigingen snel kan verwerken en deze gids dus altijd actueel blijft. Er is ook een editie voor mensen met een visuele of een audiovisuele beperking (Deze link gaat naar een andere website). Zo is de informatie toegankelijk voor alle inwoners.

Jouw bedrijf of vereniging in de gids

In februari start Akse Media BV met het controleren van de adressen van organisaties en verenigingen. Is er een e-mailadres bekend? Dan ontvang je een e-mail met het verzoek om je gegevens te controleren. Bij deze e-mail krijg je een unieke persoonlijke code. Hiermee kun je zelf de gegevens nakijken en eventueel aanpassen. Als er geen e-mailadres bekend is, belt Akse Media je op om de gegevens te controleren. Wijzigingen kun je tot 22 maart 2024 doorgeven.

Heeft jouw organisatie of vereniging nog niet eerder in de gemeentegids gestaan? Dan kun je deze aanmelden voor plaatsing in het adressengedeelte. Dit kan tot uiterlijk 22 maart. Geef dit door via e-mail: redactie@aksemedia.nl (o.v.v. gemeentegids Land van Cuijk) of schriftelijk: Akse Media (t.a.v. gemeentegids Land van Cuijk), Postbus 6033, 1780 KA Den Helder.