Bezoek alleen op afspraak

Om je beter en sneller te kunnen helpen, werken wij alleen op afspraak.

Afspraak maken (Deze link gaat naar een andere website)

Informatiemarkt bouwplan Heihoek-West Vierlingsbeek

Geplaatst op maandag 20 november 2023

Bovida Vastgoed wil in Vierlingsbeek zo’n 80 woningen bouwen. Die komen in het gebied Heihoek-West. Er zullen tweekappers komen, ook voor starters. Daarnaast worden levensloopbestendige, vrijstaande en sociale huurwoningen gebouwd. Voor verschillende doelgroepen dus. Ben je nieuwsgierig naar de plannen? Kom dan naar de informatieavond op woensdag 29 november, in de Sint Laurentiuskerk in Vierlingsbeek. De koffie staat klaar vanaf 19.00 uur. Het programma begint om 19.30 uur. Meld je aan via info@heihoek-west.nl.

Informatieavond

Tijdens de informatieavond, die onderdeel is van de Omgevingsdialoog, presenteren we de plannen. Ook kun je vragen stellen. Wethouder Bouke de Bruin opent de avond met een welkomstwoordje. Daarna volgt een presentatie. Na de presentatie kun je op de informatiemarkt in gesprek gaan. Dat kan met onder andere de projectontwikkelaar, de stedenbouwkundige/architect, mensen van ViVa/Dorpsraad Vierlingsbeek en de gemeente.

Inzien en reageren

Het concept-stedenbouwkundig plan ligt vanaf 30 november 2023 twee weken ter inzage. Je kunt het inzien bij de publieksbalie in het gemeentehuis aan het Louis Jansenplein 1 Cuijk. Je kunt het plan ook digitaal bekijken (Deze link gaat naar een andere website). Tot en met 14 november 2023 kun je schriftelijk reageren naar het college van burgemeester en wethouders van gemeente Land van Cuijk. Schrijf naar Postbus 7, 5360 AA Grave. Je kunt je reactie ook mailen naar: gemeente@landvancuijk.nl o.v.v. “Reactie op concept stedenbouwkundig plan Heihoek-west”.

Meer informatie

De informatieavond wordt georganiseerd door de projectontwikkelaar, in samenspraak met Viva / Dorpsraad Vierlingsbeek, en is bedoeld om iedereen te informeren. Maar het kan natuurlijk dat je op 29 november niet kunt komen. Wil je toch meer weten over de plannen? Kijk dan op https://www.landvancuijkwoont.nl/vierlingsbeek/vierlingsbeek-heihoek-west-project-derden/ (Deze link gaat naar een andere website). Of stuur een e-mail aan info@heihoek-west.nl. Via dit e-mailadres kun je je ook aanmelden voor de informatieavond.