Bezoek alleen op afspraak

Om je beter en sneller te kunnen helpen, werken wij alleen op afspraak.

Afspraak maken (Deze link gaat naar een andere website)

Toerisme promoten voor jouw regio

Geplaatst op vrijdag 17 november 2023

Wil jij toerisme voor jouw regio promoten?

Dat komt goed uit! Voor de gebieden Sint Anthonis en Cuijk zijn wij op zoek naar inwoners die een toeristisch platform willen starten. Natuurlijk in samenwerking met de gemeente.

Wij zijn bezig met het op één lijn brengen van de beleidskaders voor Visit Land van Cuijk en de afzonderlijke platforms. Hiervoor gaan we werken met zes lokale toeristische platforms die in de hele gemeente Land van Cuijk bezig zijn. Er zijn meer platforms actief in de gemeente. Wij vinden het nodig om een duidelijke indeling, verdeling en taken te regelen. Visit Land van Cuijk promoot toeristisch Land van Cuijk als geheel en in samenwerking met de platforms de promotie van het gewest overstijgende evenementen. In 2024 stellen we ook de nieuwe toeristische visie voor onze gemeente vast.

Wat missen we nog?

In totaal willen we graag werken met zes toeristische platforms. Op dit moment hebben we vier actieve platforms. We missen nog activiteit in Cuijk en in Sint Anthonis. Er is geld beschikbaar voor de activiteiten van alle toeristische platforms.

Hoe kun je je aanmelden?

Wil jij in samenwerking met de gemeente een toeristisch platform beginnen? Stuur dan voor 1 december 2023 een e-mail naar info@gemeentelandvancuijk.nl met als onderwerp ‘Toeristisch platform Cuijk’ of ‘Toeristisch platform Sint Anthonis’, afhankelijk van welke kern je graag wil promoten. Vermeld in de e-mail ook je adres. Na je aanmeldingen nodigen we je uit voor een gesprek om te kijken naar de mogelijkheden.