Bezoek alleen op afspraak

Om je beter en sneller te kunnen helpen, werken wij alleen op afspraak.

Afspraak maken (Deze link gaat naar een andere website)

Woningbouwproject Heldersveld van start

Geplaatst op donderdag 20 juli 2023

Wethouder De Bruin en ontwikkelaar Geert Martens hebben in Overloon een bouwbord laten zien. Dit geeft de start aan van een groot bouwplan. Dat bouwplan heeft de naam 'Heldersveld'. Er komen maar liefst  honderd woningen. De ontwikkelaar gaat vanaf het voorjaar 2024 de eerste woningen bouwen. Ontwikkelaar Geert Martens is trots: 'Het is een mooi plan'. Er komen koopwoningen en sociale huurwoningen. Ook is er ruimte voor mensen die zelf willen bouwen'.

Ook wethouder De Bruin is blij. 'Er is veel woningnood in Nederland. Ook in Overloon zoeken veel mensen een woning. In onze gemeente kunnen we gelukkig toch nog veel woningen bouwen. Zoals bijvoorbeeld dit bouwplan Heldersveld. Daar zullen straks veel mensen met plezier wonen’.

Wil je meer weten over dit bouwplan? Kijk dan op de website www.heldersveld.nl (Deze link gaat naar een andere website). Je kunt je daar ook inschrijven voor een nieuwsbrief. In oktober komt er een informatiemarkt. Hou daarvoor de website in de gaten.

Foto van de onthulling bouwbord Heldersveld Overloon met de wethouder en de bouwproject uitvoerder er op