Bezoek alleen op afspraak

Om je beter en sneller van dienst te zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Afspraak maken (Deze link gaat naar een andere website)

Gebiedsontwikkeling Wanroij-Sint-Hubert

Geplaatst op woensdag 17 mei 2023

In de hele gemeente Land van Cuijk gaan we gebiedsgericht de kwaliteit van het buitengebied verbeteren. Zo willen we ook samen met jullie aan de slag met het gebied tussen Sint Hubert en Wanroij.

In gesprek

De afgelopen maanden hebben we diverse keukentafelgesprekken gevoerd met bewoners, ondernemers en enkele organisaties in het gebied. Tijdens deze gesprekken zijn de kenmerken en kwaliteiten van het gebied besproken en welke opgaven er zijn voor toekomstige ontwikkelingen. Ook hebben we een indruk gekregen van de individuele plannen en wensen die er zijn.

De volgende stap is om op 1 juni aan alle geïnteresseerden te laten zien wat we tot nu toe opgehaald hebben en hoe het advies- en ontwerpbureau dat deze ontwikkeling begeleidt, naar het gebied kijkt. Daarna gaan we met elkaar in gesprek. We zijn benieuwd naar wat jij belangrijke aandachtspunten voor toekomstige ontwikkeling van het gebied vindt.

Uitnodiging bijeenkomst 1 juni

Woon je, of voel je je betrokken bij het buitengebied tussen Wanroij en Sint-Hubert? Kom dan donderdag 1 juni naar De Jachthoorn, Wethouder Lemmenstraat 13, 5454 GZ Sint Hubert.

Programma

  • 19.00 uur Inloop met koffie
  • 19.30 uur Opening door wethouder Mark Janssen – van Gaal
  • 19.45 uur Voorstellen nieuwe projectleider Ivo de Groot
  • 19.50 uur Toelichting aanpak en analyses tot nu toe door Roelof Goodijk van LOS stadomland
  • 20.15 uur  Met elkaar in gesprek over aandachtspunten voor de toekomst
  • 21.20 uur Afsluiting en vervolgstappen

Aanmelden

Het is fijn als je je aanmeldt voor de bijeenkomst via de mail gemeente@landvancuijk.nl met als onderwerp “Aanmelding bijeenkomst Sint Hubert-Wanroij”.

Doel van de bijeenkomst

Het doel van deze avond is om te laten zien wat we tot nu toe opgehaald hebben en hoe het advies- en ontwerpbureau dat deze ontwikkeling begeleidt, naar het gebied kijkt. Daarna gaan we met elkaar in gesprek. We zijn benieuwd naar wat jij belangrijke aandachtspunten voor toekomstige ontwikkeling van het gebied vindt.

Hoe verder

Met alle informatie die we dan na die avond hebben gekregen, bedenken we een aantal ontwikkelperspectieven, waarbij zoveel mogelijk ideeën terugkomen. We zoeken daarbij naar een goede samenhang. Die perspectieven presenteren we later tijdens een tweede bijeenkomst, zodat je argumenten voor en tegen kunt geven.

We verwachten na de zomer een volgende bijeenkomst te plannen. Daarvoor word je uiteraard uitgenodigd. In de periode daartussen is er altijd ruimte om individueel met ons in gesprek te gaan over ontwikkelingen in het gebied.

Kaart met het ontwikkelgebied Wanroij Sint Hubert