Eerste gemeentegids Land van Cuijk

Geplaatst op dinsdag 17 januari 2023

Afbeelding van handen die de gemeentegids vasthouden.

In het voorjaar komt de eerste gemeentegids van de gemeente Land van Cuijk. Om duurzamer te werk te gaan laten we minder gidsen drukken. Wie er een wil, kan er tegen die tijd een afhalen. Geen huis-aan-huis-verspreiding meer dus.

Afhaalpunten

We proberen te zorgen voor een afhaalpunt in iedere kern, en in de grote kernen meer afhaalpunten. Als de gids uitkomt laten we weten waar je de gemeentegids kunt afhalen.

Duurzamer

Door ruim 75% minder gemeentegidsen te drukken dan bij huis-aan-huisverspreiding, zetten we een goede stap voor duurzaamheid. Niet alleen is er minder papier nodig, maar er wordt zo ook minder CO2 uitgestoten. En we gebruiken minder elektriciteit tijdens het drukken.

Digitale gids

Naast de papieren versie komt er ook een digitale gemeentegids. Het grote voordeel van de digitale gemeentegids is dat deze dagelijks door de uitgever bijgewerkt kan worden. Een aanpassing kan dus snel verwerkt worden, in tegenstelling tot de papieren gids. De digitale gids is er ook in een editie voor mensen met een visuele of een audiovisuele beperking.

Verkoop advertentieruimte aan bedrijven

Binnenkort word er contact gezocht met bedrijven en organisaties in de gemeente om te adverteren in de gids. Dit gebeurt door de uitgever, Akse Media BV. Wij werken voor de gemeentegids alleen samen met Akse Media BV.  Als een ander bedrijf contact zoekt om te adverteren in de gemeentegids en je twijfelt, vraag dan om de acquisitiebrief van de gemeente Land van Cuijk. Alleen Akse Media BV kan deze laten zien.

Jouw bedrijf of vereniging in de gids

In week 3 is Akse Media BV gestart met het bijwerken van de redactionele adressen voor de gids. De adressen (organisaties en verenigingen) met een e-mailadres, ontvangen een e-mail om de gegevens te controleren. In deze mail  staat bij iedereen een unieke persoonlijke code. Zo kun je zelf de gegevens controleren en als het nodig is, aanpassen. De organisaties waarvan Akse Media geen e-mailadres heeft, worden gebeld.

Als jouw organisatie of vereniging eerder nog niet in de gemeentegids van Sint Anthonis, Grave, Cuijk, Mill en Sint Hubert of Boxmeer hebben gestaan, dan kun je deze aanmelden voor plaatsing in het adressengedeelte tot uiterlijk 3 maart 2023. Je kunt de melding doorgeven via redactie@aksemedia.nl. Onder vermelding van "gemeentegids Land van Cuijk". telefonisch via 0223-673010 (redactie Akse Media). Of schriftelijk via: Akse Media (ter attentie van gemeentegids Land van Cuijk) Postbus 6033, 1780 KA Den Helder.