Bezoek alleen op afspraak

Om je beter en sneller van dienst te zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Afspraak maken (Deze link gaat naar een andere website)

Herinneringen aanslag gemeentelijke belastingen

Geplaatst op maandag 21 november 2022

Onlangs hebben we herinneringen verstuurd voor het betalen van de aanslag gemeentelijke belastingen. Op dit moment krijgen we hier veel vragen over. Vooral van inwoners van de voormalige gemeente Sint Anthonis. In de gemeente Land van Cuijk worden de aanslagen voor de voormalige gemeente Sint Anthonis niet meer opgelegd door de BSOB, maar door de nieuwe gemeente zelf. Gevolg is dat de ‘oude’ incassomachtiging niet meer geldt en je een nieuwe machtiging moet afgeven voor incasso in 5 termijnen. Dat kun je regelen via de pagina belastingaanslag betalen en kwijtschelding.