Bezoek alleen op afspraak

Om je beter en sneller van dienst te zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Afspraak maken (Deze link gaat naar een andere website)

Tiny Houses in Land van Cuijk

Geplaatst op maandag 26 september 2022

Landhorst is het eerste dorp in de gemeente Land van Cuijk waar Tiny Houses zijn gebouwd. Tiny Houses zijn kleine huisjes van maximaal 50 vierkante meter. In Tiny Houses wordt het hele jaar gewoond. Het zijn dus geen vakantiehuisjes.
Er zijn nu twee Tiny Houses gebouwd op de hoek van de Pinksterbloemstraat en de Dotterbloemstraat. Lekker dicht bij het Sint Anthonisbos. Elk huisje heeft ook een eigen parkeerplaats. In oktober komen er nog twee Tiny Houses bij. Het Millse bedrijf Millhome is verantwoordelijk voor de bouw. Meer informatie: www.millhome.nl (Deze link gaat naar een andere website)

oplevering van twee tiny houses; het onkruid staat nog hoog, maar de lucht is blauw in Landhorst