Bezoek alleen op afspraak

Om je beter en sneller van dienst te zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Afspraak maken (Deze link gaat naar een andere website)

Studieavond duurzaam beheer sportvelden

Geplaatst op maandag 19 september 2022

Op dinsdag 27 september organiseert de Milieuvereniging Land van Cuijk samen met de gemeente een gratis studiebijeenkomst over duurzaam beheer van sportvelden. Deze bijeenkomst is vanaf 19.30 uur in De Jachthoorn in Sint Hubert. Door de droogte wordt het beheer van de velden steeds lastiger. Daarnaast wordt de ecologische bestrijding van emelten, die de graswortels eten, steeds belangrijker. Enkele deskundigen vertellen meer over het plant-, bodem-, water- én omgevingsbeheer van de sportvelden.

Wil je graag bij de bijeenkomst zijn? Stuur dan een mail naar: secretariaat@mlvc.nl, met als onderwerp ‘sportvelden beheer’.