in hetLand van Cuijk

Bezoek alleen op afspraak

Om je beter en sneller van dienst te zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Afspraak maken

Oud-papierinzameling in Mill

Geplaatst op dinsdag 10 mei 2022

Voor de locaties Hoogveldseweg en de vrachtwagenparkeerplaats in Mill verandert de inzameling van oud papier. In plaats van elke 2 weken, wordt het oud papier hier straks om de 4 weken opgehaald. Ook komt er 1 nieuwe inzamelplek bij: Sporthal de Looierij Brandsestraat 1c. Voor de overige inzamelplekken verandert er niets.

Overzicht van de nieuwe ophaalmomenten

  • Hoogveldseweg; vanaf 16 mei om de 4 weken op maandag 18.00 – 20.00 uur
  • Vrachtwagenparkeerplaats Sportweg; vanaf 17 mei om de 4 weken op dinsdag 17.30 – 20.00 uur
  • Sporthal de Looierij Brandsestraat 1c; vanaf 30 mei om de 4 weken op maandag 18.00 – 20.00 uur

Wil je op de hoogte blijven van de eerstvolgende ophaalmomenten? Download dan de AfvalApp en krijg voor elke inzameling een melding. Meer informatie vind je ook op de www.gemeentelandvancuijk.nl/afval