in hetLand van Cuijk

Bezoek alleen op afspraak

Om je beter en sneller van dienst te zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Afspraak maken

Lintje aanvragen?

Geplaatst op donderdag 28 april 2022

Met de Lintjesregen zijn ook dit jaar in Land van Cuijk weer veel mensen in het zonnetje gezet. In Nederland is een Koninklijke onderscheiding de hoogste blijk van waardering voor inzet voor de medemens en voor de samenleving. 

Ken je ook iemand die een lintje verdiend?  Je kan hem of haar voordragen. Op www.lintjes.nl  vind  je veel informatie.  Neem vooraf altijd eerst contact op met het kabinet van de burgemeester, telefonisch via 0485-854000 of via een mail aan kabinet@landvancuijk.nl. De medewerkers kunnen je helpen met het aanvraagproces.

Aanvragen kunnen het hele jaar door worden ingediend, maar voor de lintjesregen 2023 moeten deze vóór 1 juni 2022 zijn ingediend bij de gemeente.

Foto van een koninklijke onderscheiding