in hetLand van Cuijk

Inkomstenbelasting 2021 en de WOZ-waarde

Geplaatst op dinsdag 5 april 2022

Er komen veel vragen binnen over deze WOZ-waarde. Voor de aangifte inkomstenbelasting 2021 heb je de WOZ-waarde nodig die op de belastingaanslag staat die je in januari of februari 2021 hebt ontvangen. In veel gevallen is de juiste WOZ-waarde al door de Belastingdienst ingevuld in de aangifte. Je kunt de WOZ-waarde die op de aanslag van 2021 staat ook terugvinden op www.wozwaardeloket.nl.

De WOZ-waarde op de aanslag 2022 die je dit jaar ontvangt, heb je dus volgend jaar pas nodig bij de aangifte inkomstenbelasting over 2022.

Aanslag 2022 eind mei 2022

Door de herindeling gemeente Land van Cuijk was het niet mogelijk de aanslagen/beschikkingen over 2022 eind februari te verzenden. De aanslag gemeentebelasting ontvang je dit jaar pas eind mei.