in hetLand van Cuijk

Energiebespaaracties huurders en woningeigenaren

Geplaatst op woensdag 29 december 2021

Het afgelopen najaar hebben huurders en woningeigenaren informatie ontvangen over energiebespaaracties. De advies- en inkoopactie voor woningeigenaren loopt binnen enkele dagen af! Woningeigenaren kunnen zich nog aanmelden tot het eind van dit jaar via: winstuitjewoning.nl.

8 februari 2022 online informatiebijeenkomst huurders

Voor huurders organiseert de gemeente Land van Cuijk samen met het Regionaal Energieloket op 8 februari 2022 van 19.30 tot 20.30 uur een online informatiebijeenkomst. Je krijgt tijdens deze avond handige tips en antwoord op vragen als: hoe kies ik de juiste ledlamp, hoe gebruik ik radiatorfolie etcetera. Huurders krijgen medio januari bericht over de bijeenkomst en de manier van aanmelden.

Informatie energietransitie

Kijk voor de informatie over de verschillende onderdelen op de pagina Energietransitie.