Bezoek alleen op afspraak

Om je beter en sneller te kunnen helpen, werken wij alleen op afspraak.

Afspraak maken (Deze link gaat naar een andere website)

Mobiliteit

Verkeer is belangrijk voor inwoners en bezoekers. De gemeente Land van Cuijk moet veilig, duurzaam bereikbaar en leefbaar zijn. Ook in de toekomst. Daarom werken we aan een nieuw mobiliteitsplan. Dit willen we samen met inwoners, ondernemers en organisaties maken.

In het mobiliteitsplan staat uitgelegd waar wij ons op het gebied van verkeer voor in willen gaan zetten. Het beschrijft bijvoorbeeld wat we regelen voor voetgangers of fietsers. Hoe we de gemeente bereikbaar houden. Hoe we omgaan met parkeren en hoe we het verkeer duurzaam kunnen maken.

Het mobiliteitsplan is voor een langere periode, tot 2040. Bij het mobiliteitsplan hoort ook een uitvoeringsplan. Hierin staan de keuzes die worden gemaakt. 

Knelpuntenkaart

In januari heeft er een knelpuntenkaart online gestaan. Op de knelpuntenkaart kon worden aangegeven waar in onze gemeente iets moet veranderen. Deze werd door heel veel inwoners, ondernemers en bezoekers aan de gemeente ingevuld. Op de kaart werden 2.384 knelpunten en wensen aangegeven. Deze gaan over voetgangers en fietsers, zwaar verkeer, openbaar vervoer, parkeren, verkeersveiligheid, leefbaarheid en bereikbaarheid. de knelpuntenkaart gebruiken we bij het maken van het mobiliteitsplan.

Resultaten knelpuntenkaart

Bekijk hier de presentatie met alle resultaten van de knelpuntenkaart op bestuurlijkeinfo.nl (Deze link gaat naar een andere website).