Bezoek alleen op afspraak

Om je beter en sneller te kunnen helpen, werken wij alleen op afspraak.

Afspraak maken (Deze link gaat naar een andere website)

Gevonden en verloren voorwerpen

Ben je iets verloren of heb je iets gevonden? Stichting Actief zorgt voor de registratie en behandeling van aangiften van verloren en gevonden voorwerpen. 

Gaat het om een gevonden of verloren paspoort, identiteits- of rijbewijs? Dan kan het gevonden document worden afgegeven bij de receptiebalie het gemeentehuis. En een verloren document moet als vermist worden opgegeven, dit kan via de website of op afspraak (Deze link gaat naar een andere website) bij burgerzaken.

Melden

Je kunt de melding doen op de website van Stichting Actief. (Deze link gaat naar een andere website)

Iets verloren?

Geef bij je aangifte zoveel mogelijk details van het verloren voorwerp door. Denk hierbij aan merk, type, kleur, serienummer, bijzondere kentekens en plaats waar je het artikel verloren heeft. Is je eigendom teruggevonden, dan krijg je bericht en kun je het artikel ophalen in de Kringloopwinkel in Boxmeer of Cuijk. Er wordt dan naar je legitimatiebewijs gevraagd.

Goederen die zijn gevonden en aangegeven bij Stichting Actief blijven drie maanden bewaard.

Identiteits- en rijbewijzen

Bij het vinden van een paspoort, identiteits- en rijbewijs kan je dat afgeven bij de receptiebalie in het gemeentehuis.

Bij verlies van een paspoort, identiteits- en rijbewijs moet je dat als vermist opgeven en altijd een nieuw document aanvragen, dit kan via de website of op afspraak bij burgerzaken. 

Gedurende de periode dat je je document kwijt bent, kan er namelijk fraude mee worden gepleegd. Bijvoorbeeld een online aankoop of het aangaan van een lening. Identiteits- en rijbewijzen neemt Stichting Actief niet aan.