Bezoek alleen op afspraak

Om je beter en sneller van dienst te zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Afspraak maken (Deze link gaat naar een andere website)

Gevonden en verloren voorwerpen

Ben je iets verloren of heb je iets gevonden? Stichting Actief zorgt voor de registratie en behandeling van aangiften van verloren en gevonden voorwerpen. 
Gaat het om een verloren of gevonden paspoort, identiteits- of rijbewijs? Dan graag melden of afgeven bij het gemeentehuis. 

Melden

Je kunt de melding doen op de website van Stichting Actief. (Deze link gaat naar een andere website)

Iets verloren?

Geef bij je aangifte zoveel mogelijk details van het verloren voorwerp door. Denk hierbij aan merk, type, kleur, serienummer, bijzondere kentekens en plaats waar je het artikel verloren heeft. Is je eigendom teruggevonden, dan krijg je bericht en kun je het artikel ophalen in de Kringloopwinkel in Boxmeer of Cuijk. Er wordt dan naar je legitimatiebewijs gevraagd.

Goederen die zijn gevonden en aangegeven bij Stichting Actief blijven drie maanden bewaard.

Identiteits- en rijbewijzen

Bij verlies of het vinden van een paspoort, identiteits- en rijbewijs moet je dat melden bij het gemeentehuis. Je moet bij verlies altijd een nieuw document aan te vragen. Gedurende de periode dat je je document kwijt bent, kan er namelijk fraude mee worden gepleegd. Bijvoorbeeld een online aankoop of het aangaan van een lening. Identiteits- en rijbewijzen neemt Stichting Actief niet aan.