Bezoek alleen op afspraak

Om je beter en sneller te kunnen helpen, werken wij alleen op afspraak.

Afspraak maken (Deze link gaat naar een andere website)

Afvalkalender

Afvalkalender 2023 

De afvalkalender is alleen digitaal. Zo kunnen we snel inspelen op veranderingen in de inzameling en weet je altijd wat de juiste inzameldag is. Op de kalender staan alleen de dagen wanneer je afval wordt opgehaald. Op feestdagen is er geen inzameling. 

Vul hier je postcode en huisnummer in om je persoonlijke afvalkalender te bekijken, te printen of te downloaden.

Alle velden met een * zijn verplicht

De postcode moet bestaan uit vier cijfers, gevolgd door twee letters. Tussen de cijfers en letters mag maximaal één spatie staan.
Vul het huisnummer in, eventueel gevolgd door een letter en/of extra toevoeging. Zet vóór de extra toevoeging een streepje. (Voorbeelden: 4, 2a, 16-2 of 7b-02)

Om je persoonlijke afvalkalender op te vragen volg je de volgende stappen:

Groente-, fruit- en tuinafval en etensresten (GFT-e) halen we wekelijks op. In de wintermaanden (van 1 december tot 1 april) legen we de GFT-e container 1 keer per 2 weken. Op deze pagina kun je de afvalkalender downloaden met de inzameldagen. Bekijk ook de vragen en antwoorden over de digitale afvalkalender.

Vragen en antwoorden over de digitale afvalkalender

Waarom ontvang ik geen papieren afvalkalender?

We vinden het belangrijk om je goed te informeren over de afvalinzameling. Door dit digitaal te doen, kunnen we het snel aanpassen als er iets verandert. De papieren afvalkalender klopt al snel niet meer, als een ophaaldag verandert. Het bespaart daarnaast ook kosten voor papier en transport. 

Ik wil de afvalkalender toch liever op papier!

Print dan de afvalkalender uit via deze website. 

Kun je niet printen? 

Waarom zet de gemeente de afvalkalender niet in de krant? Dan kan ik deze zelf uitknippen.

Vanwege 20 verschillende routes in Land van Cuijk en Boekel kunnen we de afvalkalender niet ook op de gemeentepagina zetten. De routes zijn op postcode ingedeeld en door een kern of wijk lopen soms meerdere routes.

Afvalinzameling

Op de pagina afvalinzameling vind je meer informatie over de verschillende soorten afval en hoe het ingezameld wordt.