Maandag 11 oktober: De Dag van de Kandidaatstelling

Aan wie geef jij jouw stem?

Vandaag vindt de kandidaatstelling voor de gemeenteraadsverkiezingen van de nieuwe gemeente Land van Cuijk plaats. Alle 13 deelnemende politieke partijen leveren de definitieve kandidatenlijsten in bij het centraal stembureau in Boxmeer. In de avond is er een bijeenkomst in de Schouwburg in Cuijk om de start van deze bijzondere verkiezingsperiode te markeren.

Avond live te volgen voor publiek

Tijdens de partijpresentatie in de Schouwburg reageren de lijsttrekkers van de partijen op verschillende stellingen. Ook komen de twee jongste kandidaten van de komende verkiezingen aan het woord. Inwoners kunnen de avond en deze gesprekken volgen via Omroep Land van Cuijk en Lokale Omroep Mill en zo alvast kennismaken met de verschillende partijen en waar ze voor staan.

De presentatie van de avond ligt in handen van twee oud-leerlingen van ROC De Leijgraaf.

De partijpresentatie is maandag 11 oktober vanaf 20.00 uur (inloop: 19.30 uur) in de Schouwburg Cuijk. De toegang is gratis.

Coronatoegangsbewijs

Voor de partijpresentatie in de foyer van de Schouwburg is geen coronatoegangsbewijs nodig. Het horecadeel is tijdens de bijeenkomst gesloten. Voor een eventueel drankje na afloop van de bijeenkomst is wel een coronatoegangsbewijs nodig. Dit wordt gecontroleerd bij de entree van de horeca.