Bezoek alleen op afspraak

Om je beter en sneller van dienst te zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Afspraak maken (Deze link gaat naar een andere website)

Leefbaarheidsfestival en inspiratiesessie Zorg voor Doy

Geplaatst op woensdag 14 september 2022

Er gebeurt veel in Noordoost Brabant om de leefbaarheid in dorpen of wijken te verbeteren. Tal van bewonersinitiatieven, actieve dorpsraden en buurtteams zetten hun schouders eronder. Het Programma Leefbaarheid in de dorpen richt zich op het verbinden en laten groeien van al die initiatieven. Vanuit het programma worden daarom verschillende activiteiten (mede) georganiseerd. Voor twee van die activiteiten kunt u zich nu aanmelden: Het Leefbaarheidsfestival (Deze link gaat naar een andere website) en Inspiratiesessie Zorg voor Doy (Deze link gaat naar een andere website).