Inloopbijeenkomst onderhoud N321 Grave, Cuijk

Geplaatst op woensdag 24 augustus 2022

De provincie Noord-Brabant gaat groot onderhoud uitvoeren aan de provinciale weg Maasveld (N321) van Grave naar Cuijk. Het doel is de verkeersveiligheid te vergroten, de doorstroming van het verkeer en de leefbaarheid te verbeteren. Maasveld is het gedeelte van de N321 van Grave naar Cuijk van hectometerpaal 3,8 tot hectometerpaal 6,75 (zie onderstaande afbeelding).

De afgelopen periode zijn onderzoeken afgerond en omgezet naar een ontwerp. Via deze weg wil de provincie Noord-Brabant je uitnodigen voor de inloopbijeenkomst N321.

7 september 2022 inloopbijeenkomst Gassel

De provincie gaat graag met je in gesprek tijdens een inloopbijeenkomst op 7 september 2022 in De Viersprong in Gassel. Om zoveel mogelijk mensen te kunnen ontvangen zijn geïnteresseerden welkom op 2 momenten. Tussen 15.00 en 17.00 uur of tussen 19.00 en 21.00 uur. Je kunt je aanmelden voor één van deze tijden via N321@brabant.nl.

Vrije inloop

Binnen het moment waarvoor je je aanmeldt, kun je komen wanneer je wil. Tijdens deze inloopbijeenkomst wil de provincie uitleggen wat de uitkomsten zijn van de onderzoeken en wat er nog gaat gebeuren. Met gebruik van tekeningen laten zij de huidige plannen voor de N321 zien. In deze plannen zijn al veel van de opgehaalde eisen en wensen verwerkt. Ook informeren zij je op hoofdlijnen over de planning en de werkzaamheden en over de manier waarop zij met inwoners zullen communiceren.

Kun je niet komen

Kun je niet naar de inloopbijeenkomst van 7 september 2022 in De Viersprong komen, maar wil je toch graag meedenken? Je kunt jouw ideeën en wensen dan doorgeven door een e-mail te sturen naar N321@brabant.nl.

Meer informatie

Meer informatie kun je vinden op de www.brabant.nl/N321 (Deze link gaat naar een andere website). Op deze projectpagina kunt je je ook aanmelden voor een nieuwsbrief per e-mail over dit project.

Vragen of opmerkingen

Heb je naar aanleiding van deze uitnodiging nog vragen of opmerkingen, stuur dan een e-mail naar N321@brabant.nl of neem contact op met Greetje Boezeman, omgevingsmanager van de Provincie Noord-Brabant, via 06-55686985.

Landkaartje waarop het gedeelte van de N321 te zien i waar de werkzaamheden worden gedaan.