in hetLand van Cuijk

Aanvraagtermijn voor subsidies verlengd tot 1 juli 2022

Geplaatst op vrijdag 1 april 2022

In de nieuwe gemeente Land van Cuijk zijn we bezig met een nieuw subsidiebeleid. Tot uiterlijk 1 januari 2024 blijven daarom de subsidieregelingen van de voormalige gemeenten Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis geldig. Dit betekent dat:

• Beleid/regelingen van iedere afzonderlijke gemeente blijven gelden voor de organisaties die vóór de herindeling subsidie van desbetreffende gemeente ontvingen. Aanvragen worden op dezelfde manier beoordeeld als tot 1 januari 2022 in de voormalige gemeente.
  • Voor nieuwe activiteiten/organisaties wordt per aanvraag bekeken welke subsidieregeling van toepassing is.
  • De aanvraagtermijn voor subsidies is verlengd tot 1 juli 2022.

Je kunt de subsidie online aanvragen. Indien nodig wordt er contact met je opgenomen voor aanvullende informatie.