in hetLand van Cuijk

Bezoek alleen op afspraak

Om je beter en sneller van dienst te zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Afspraak maken

Marktvergunning

Voor een vaste standplaats op de weekmarkt heb je een vergunning nodig. 

Kosten

Je betaalt de kosten per dagdeel, per maand, kwartaal of jaar. Voor informatie over de kosten kun je contact opnemen met de afdeling Ruimte via telefoonnummer 0485-854000 of via gemeente@landvancuijk.nl. De stroomkosten worden apart in rekening gebracht en zijn afhankelijk van de hoeveelheid stroom die je gebruikt.

Standplaats weekmarkt

Een vergunning voor de weekmarkt wordt verleend op grond van  de Marktverordening.

Voor een plek als ondernemer op de markt heb je een marktvergunning nodig. Wil je een standplaats op de weekmarkt huren? Neem dan contact op met het team Ruimte via 0485-854000 of gemeente@landvancuijk.nl.

Als er plaats is voor een stand uit jouw branche, dan neemt de marktmeester contact met jou op. Als er op dat moment geen plaats is, dan kun je ervoor kiezen om op de wachtlijst geplaatst te worden. Je wordt hier eerst over geïnformeerd. Je krijgt bericht als je op de wachtlijst bent geplaatst. Deze lijst wordt geraadpleegd als er een plaats vrij komt op de weekmarkt.

Aanvragen

Voor de aanvraag heb je onderstaande bijlagen nodig.

Bezwaar maken

Bent je het niet eens met een beslissing van de gemeente? Dan kun je hier bezwaar tegen maken. Kijk voor meer informatie hierover op bezwaar maken tegen een beslissing van de gemeente.

Volg de ontwikkelingen in jouw buurt

Snel op de hoogte zijn van ontwikkelingen in jouw buurt? Bomen kappen? Huis verbouwen? Buurtfeest? Downloaden in de App Store, Windows Store of Google Play Store een van onderstaande apps.