Bezoek alleen op afspraak

Om je beter en sneller te kunnen helpen, werken wij alleen op afspraak.

Afspraak maken (Deze link gaat naar een andere website)

Kiezerspas

Wil je als kiezer uit de gemeente Land van Cuijk in een andere gemeente stemmen? Dan kun je een kiezerspas aanvragen. Met een kiezerspas kun je in elke gemeente van Nederland stemmen.

Als je een kiezerspas hebt, dan is je gewone stempas niet meer geldig. Bij verlies van de kiezerspas kun je geen nieuwe stempas of kiezerspas meer aanvragen.

Digitale aanvraag

Als je DigiD hebt kun je de kiezerspas digitaal aanvragen (Deze link gaat naar een andere website) tot op zijn laatst vrijdag 17 november 2023.

Schriftelijke aanvraag

Een schriftelijke aanvraag voor een kiezerspas moet op zijn laatst vrijdag 17 november 2023 door de gemeente zijn ontvangen. Je mailt aanvraagformulier model K6 (PDF, 99.7 kB) naar gemeente@landvancuijk.nl.

Mondelinge aanvraag

Een kiezerspas aanvragen aan de balie kan op zijn laatst op dinsdag 21 november 12.00 uur. Dit doe je in het gemeentehuis bij de balie van afdeling burgerzaken, Louis Jansenplein 1 in Cuijk. Je neemt dan jouw stempas en een geldig identiteitsbewijs mee. Hiervoor kun je een afspraak inplannen (Deze link gaat naar een andere website).