Bezoek alleen op afspraak

Om je beter en sneller van dienst te zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Afspraak maken (Deze link gaat naar een externe website)

Aanmelden energiescan

Maak kans op een gratis energiescan van jouw woning en word een voorbeeld voor anderen!

Wil je energie besparen, isoleren, stroom opwekken en/of van het gas af gaan, maar weet je niet precies hoe je moet beginnen? Schrijf je dan in voor onze energiescan-actie en maak kans op een gratis scan van jouw woning.

Tijdens een energiescan adviseert een onafhankelijke energieadviseur je over hoe je jouw woning duurzamer kunt maken. Ook geeft hij advies over de kosten. We verloten 8 gratis scans (t.w.v. €395,-).

Aanmelden energiescan

Waarom deze energiescan-actie?

In het najaar organiseren we energiecafés. Om inwoners te helpen met het energiezuiniger maken van hun woning en inzicht te geven in de kosten, geven we voorbeelden van verschillende typen huizen verspreid over de Gemeente Land van Cuijk. Dit zijn de 8 huishoudens die de gratis energiescan hebben gewonnen. Deze woningen gaan we gebruiken als voorbeeld tijdens de energiecafés.

Meld je aan

We zoeken een vrijstaande woning, een twee onder een kap, een doorzonwoning, een boerderij en een ander soort woning. In totaal zoeken we acht verschillende type woningen verspreid over de gemeente. Belangrijk is dat je jouw huis energiezuiniger wil maken, maar dat nog niet hebt gedaan.

Belangrijk om te weten

Voorwaarden

Meer informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Nienke Flederus op 0485-854000 of mailen naar nienke.flederus@landvancuijk.nl.