Bezoek alleen op afspraak

Om je beter en sneller van dienst te zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Afspraak maken (Deze link gaat naar een andere website)

Activiteitenbudget

Let op. Het beschikbare budget van maximaal €25.000 is bereikt. Het is helaas niet meer mogelijk om nieuwe aanvragen in te dienen.

Wil jij of jouw organisatie graag iets organiseren om eenzaamheid te voorkomen of het geluk van kwetsbare inwoners te verbeteren? Vraag dan een bijdrage aan uit het activiteitenbudget van het Corona Steunpakket Sociaal en Mentaal Welzijn. De online aanvraag gaat rechtstreeks naar de GGD.

Wat is het activiteitenbudget?

Het activiteitenbudget is bedoeld voor het ondersteunen van (tijdelijke) activiteiten en diensten die helpen bij het voorkomen van eenzaamheid. Ook voor het begeleiden van kwetsbare inwoners kun je vragen om een bijdrage uit dit budget. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een lunch voor ouderen, een jeu-de-boules competitie in de buurt of een internationale middag voor statushouders.

Vrijwilligers- en professionele organisaties kunnen een aanvraag doen voor een bijdrage uit dit activiteitenbudget. De bijdrage is maximaal €250 voor activiteiten en diensten georganiseerd door één organisatie en maximaal €750 als meerdere organisaties samenwerken.

Voorwaarden

Beoordeling

Aanvragen

Meer informatie

Heb je nog vragen of hulp nodig bij de aanvraag? Mail dan naar Marsha Laijan via MarshaLaijan@sociom.nl of bel/app naar 06-89973502 (best bereikbaar op maandag, dinsdag en woensdag).