Bezoek alleen op afspraak

Om je beter en sneller van dienst te zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Afspraak maken (Deze link gaat naar een andere website)

Accommodatiebeleid

De voormalige gemeenten Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis kennen ieder een eigen accommodatiebeleid voor de binnensport-, buitensport- en gemeenschapsaccommodaties. Om tot één accommodatiebeleid voor de nieuwe gemeente Land van Cuijk te komen, zijn in maart vijf avonden georganiseerd om met bestuursleden van accommodaties in gesprek te gaan.

Bekijk hier de terugkoppeling van deze bijeenkomsten. (Deze link gaat naar een andere website)

Concept-accommodatiebeleid

Op basis van de geleverde input, de bestuurlijke koers en het financieel kader, is een concept-accommodatiebeleid opgesteld. Bestuurders van accommodaties hebben dit concept reeds ontvangen. Op 13 en 14 juni organiseert de gemeente inloopbijeenkomsten van 16.00-20.00 uur in het gemeentehuis aan het Louis Jansenplein 1 te Cuijk, waarbij het mogelijk is om op dit concept-accommodatiebeleid te reageren. Aanmelden is niet nodig.

Contact

Heb je het concept-accommodatiebeleid niet ontvangen? Of kun je er niet bij kunnen zijn en wil je graag op een andere manier alsnog reageren op het concept-accommodatiebeleid? Neem contact op via gemeente@landvancuijk.nl t.a.v. Bart van Oort.