in hetLand van Cuijk

Bezoek alleen op afspraak

Om je beter en sneller van dienst te zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Afspraak maken

Reconstructie N602

In maart 2018 is een begin gemaakt met de reconstructie van de N602, de doorgaande weg door Sint Anthonis, Ledeacker en Wanroij. Volgens de aangepaste planning moeten de werkzaamheden in het voorjaar van 2022 klaar zijn.

Het project

Deze reconstructie is het grootste infrastructurele project in de geschiedenis van de voormalige gemeente Sint Anthonis. Het doel van de herinrichting is een complete vernieuwing van de rijbaan en verbetering van de verkeersveiligheid in de drie dorpen. Het plan is ontstaan in samenwerking met plaatselijke werkgroepen.

Contact

We proberen iedereen zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de werkzaamheden en de aanpassingen in Sint Anthonis, Ledeacker en Wanroij. Ook over de gevolgen voor de doorstroming van het verkeer en de daarvoor noodzakelijke omleidingen.

Gaan er werkzaamheden niet volgens afspraak, zie je iets wat voor ons belangrijk is om te weten of heb je een klacht over de uitvoering, laat het ons weten. Hiermee help je ons om de werkzaamheden zo goed mogelijk te doen.

Heb je vragen of opmerkingen, stuur dan een e-mail naar vragen@n602.nl of naar Christine Wereldsma c.wereldsma@newae.nl.

Voor dringende vragen kun je bellen naar 06-82090926.

Nieuwsbrief

Iedere 2 weken komt er een digitale nieuwsbrief uit over de werkzaamheden, Hieronder kun je de nieuwsbrieven nalezen.